Kiállítók

Aba-szer

Az ABA-SZER FÉMBÚTOR KFT Magyarország egyik legjelentősebb utcabútorok, köztéri bútorok és kandeláberek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cége. Vállalkozásunkat 18 éve alapítottuk, szakembereink nagy tapasztalattal és több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek. Önkormányzatokat, oktatási intézményeket, kivitelezőket, intézményeket, kórházakat, fürdőket, sportlétesítményeket, viszonteladókat, beruházókat, üzemeltetőket és lakosságot látjuk el termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.
Célunk, hogy utcabútorok, köztéri bútorok gyártása, forgalmazása magas minőségben, széles szín és változatos formaválasztékban valósuljon meg. A típustermékek gyártása mellett az ügyfeleink elképzeléseinek megfelelő egyedi termékek tervezése, gyártása akár helyszíni felméréssel is. Mind a típus és az egyedi tervezésű darabokat a legmagasabb szakmai színvonalon készítsük el. Törekvéseink középpontjában ezért ügyfeleink megelégedettsége áll.

http://acelkft.hu/termekeink

Albacomp

A székesfehérvári székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő Albacomp RI Kft. a magyarországi informatikai piac egyik legnagyobb múltra visszatekintő vállalata.
Alapítása óta kiemelt szerepet játszott a cég életében az elektronikai termékek gyártása.
A 2015 decemberében meghatározott stratégiai célok között kiemelkedő helyen szerepel az NB-IOT technológiára alapuló okos város megoldások fejlesztése, és a megújuló energiaforrások telepítése.
A cég nagyszámú saját dedikált Hardware és Software fejlesztői és a telepítést támogató csapattal rendelkezik, amihez a vállalat minden szükséges technikai feltételt tud biztosítani a pár éve átadott Albacomp Innovációs Központban.

https://www.albacomp.hu/ 

Antenna Hungária

Az Antenna Hungária évtizedek óta meghatározó szereplője a hazai telekommunikációs szektornak, fő tevékenységi területe az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás, valamint a vezeték nélküli üzleti távközlés. Az AH az egyik legsikeresebb hazai tulajdonban lévő információ-technológiai cégként az utóbbi években folyamatos növekedést tudott felmutatni, műsorgyártó és rendezvénytechnikai üzletágakkal bővült, illetve bekapcsolódott a robbanásszerű növekedés előtt álló OTT (Over-the-Top) és IoT (Internet of Things - a dolgok internete) iparágakba, saját hálózatokat, megoldásokat és szolgáltatásokat kiépítve.

E-mobi

Az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. az elektromobilitás hazai elterjesztéséhez kapcsolódó kormányzati feladatok szakmai támogatására jött létre. Stratégia céljai között szerepel az országos átjárhatóságot biztosító elektromos gépjármű töltő infrastruktúra kiépítése és üzemeltetése, elektromobilitás fizetési platform kialakítása a töltőinfrastruktúra adatkommunikációjának és fizetési funkcióinak integrált kezelése érdekében, továbbá a központi költségvetési szervek részére elektromos gépjármű használat biztosítása.

Tekintse meg bemutatkozó videónkat!

www.e-mobi.hu 

Globomax

A Globomax Zrt. folyamatosan fejlődő fejlesztő, értékesítő, szolgáltató vállalat vagyunk.
Legfőbb értékünk az önkormányzati szavazó és konferencia rendszerek területén az elmúlt 3 évtizedben elért meghatározó – szinte kizárólagos – piaci részesedés.
Vevőközpontúságunkal, több évtizedes szakmai tapasztalatunkkal, kollégáink kreativitásával elismert szakértőként támogatjuk az önkormányzati rendszer döntéshozási folyamatait.
Egyedi, innovatív fejlesztéseinkkel a versenypiaci körülmények között is képesekvagyunk új termékek megalkotására, vevőbázisunk szélesítésére, minőségi szolgáltatások biztosítására.

Tekintse meg YouTube csatornánkat! 

https://globomax.hu 

Hellowood

A Hello Wood tervezési és kivitelezési munkáját az emberközpontú szemlélet, a társadalmi felelősségvállalás és a minőségi design iránti elkötelezettségünk hajtja. Az alkotásaink, épületeink és bútoraink megjelenésükkel és funkciójukkal lehetőséget teremtenek a külső és belső terek újraértelmezésére. Elsősorban fából és egyéb természetes anyagokból készítünk ideiglenes alkotásokat, amelyek nem csupán művészi értékkel bírnak, hanem társadalmi üzenetet is közvetítenek. Kiemelt célunk, hogy tudományos és művészeti eszközökkel közösséget építsünk, köztereinket és környezetünket élhetővé és szerethetővé tegyük.

Innoradar

Az Innoradar Kft. széleskörű szolgáltatásokkal és magasszintű szakértelemmel rendelkezik energia, smart hálózatok, közlekedés és innováció terén.
Energia: Nukláris erőművi rendszerek (Paks, Paks2), Geotermikus energiából villamos energia termelése.
Villamos hálózatok: okos hálózatok, fogyasztás felügyelete: árammérők, gázmérők és vízmérők, hőmérsékletmérők, CO2 mérők. Háztartási, élelmiszeripari, mezőgazdasági, közszolgáltatási és KKV alkalmazások IoT alkalmazásával.
Közlekedés: e-mobility, városi kötöttpályás- és vasúti rendszerek
Innováció: innoválandó problémák azonosítása, innováció management szolgáltatás.

www.innoradar.hu 

 

 

Intermap

Az InterMap azért jött létre, hogy élvonalbeli szoftver és hardware termékeket fejlesszünk a térinformatikai és térképezési iparág és felhasználói számára. Legújabb termékünk a GeoMeter 3D-t azért fejlesztettük ki, hogy könnyebbé tegyük a térképezést, legyen szó autópályákról, vagy városok utcáiról. A ForteMap térinformatikai rendszer jelenleg is számos önkormányzat munkáját segíti. Ügyfeleink olyan önkormányzatok, infrastruktúra kezelők, és tervezők, akiknek napi szinten karban kell tartani, monitorozni, nyomon követni, tervezni és hibákat kezelni eszközeiken térképi alapon, nem csak 2, hanem 3 dimenzióban is. AI modulunk képes a GeoMeterrel terepen rögzített felvételeken felismerni az objektumokat, hibákat észlelni rajtuk, és pontosan elhelyezni a térképen. A 3D modul a GeoMeterrel létrehozott 3D adatok megjelenítésére, mérésre, elemzésre szolgál.

 

JCDecaux

A JCDecaux a világ vezető outdoor médiavállalata, mely világszerte több mint 80 országban folytat üzleti tevékenységet, ezen belül 3700, tízezer főnél nagyobb létszámú lakossággal rendelkező városban van jelen. Kiemelt, forgalmas helyeken található hirdetési felületeivel világszerte 340 millió embert ér el naponta.
Magyar leányvállalatával egyetemben mindamellett, hogy az out-of-home média iparágában a legmagasabb színvonalat biztosítja a hirdetőeszközök területén, a JCDecaux nagy hangsúlyt fektet a kreatív, egyedi ügyféligények megvalósítására is. Az innovatív utcabútor megoldások terén úttörő szerepe van, melyet folyamatos fejlesztésekkel és megújuló, jövőbe tekintő technikai megoldásokkal igyekszik fenntartani.

Tekintse meg YouTube csatornánkat!

https://www.jcdecaux.hu/ 

Lechner Tudásközpont

A Lechner Tudásközpont az építészet, az elektronikus építésügy, az intelligens városi szolgáltatások és a térségi tervezés szakértője. A Miniszterelnökség háttérintézményeként működő Tudásközpont épített környezettel kapcsolatos szakmai munkáját szakinformatikai, távérzékelési és térinformatikai háttér, valamint az ország egyik legnagyobb építésműszaki és térségi tervezési dokumentumtára támogatja. A Tudásközpont fontos szerepet vállal az építészeti kultúra terjesztése és a tudásmegosztás területén is, értékközvetítő tevékenysége a szakterületek és a lakossági felhasználók irányába is jelentős.

 

http://lechnerkozpont.hu/

Millefolium

A Millefolium Stratégia Kft 25 éves szakmai múlttal rendelkező vezetési tanácsadó cég. Jelentős refernciákkal rendelkezik kormányzati területen, ágazati stratégiák összeállításában (e-Közigazgatás 2010, Digitális Agrár Stratégia), fejlesztési programok (eCom, LHH) folyamatok és szervezetek fejlesztése (NMH, ESZA, NAK), valamint informatikai rendszerek fejlesztése (IIER, VMP, IR). Jelentős tapasztalatunk van a komplex rendszerek fejlesztésében, így az okos falvak, térségek fejlesztési koncepciójának összeállításában.

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem művészeti és designkutatással, fejlesztéssel és az innováció eszközeivel válaszokat keres a 21. század kihívásaira, s ezzel új tudást hoz létre. Eredményeit hozzáférhetővé és hasznosíthatóvá teszi a társadalom és a gazdaság szereplői számára, ezzel erősíti és inspirálja a tudásalapú társadalmat és a kreatív gazdaságot.
A MOME a konferencián két vonatkozó témával képviselteti magát: egyfelől Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával zajló Gyermekbarát város kutatási és koncepciófejlesztési projekt elmúlt négy évének eredményeit mutatja be, másfelől pedig a MOME Építészeti Intézetében végzett építészek vonatkozó diplomamunkáiba nyújt betekintést.

Nemzeti Mobilfizetés Zrt.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. mottója „Szolgáltatások innovatívan”, ennek a szlogennek megfelelve működik a nemzeti mobil fizetési rendszerről szóló 2011. évi CC. törvényi szabályozás alapján alapított, 100%-ban állami tulajdonú Társaság, amelynek feladatait és működésének feltételeit a 356/2012. (XII.13.) Korm. rendelet határozza meg. A Társaság 2014. július 1-jével indította el a Nemzeti Mobilfizetési Rendszert, amelynek első feladata az országosan egységes közterületi parkolás, valamint az e-matrica és a HU-GO TopUp használatarányos autópályadíj mobilfizetési szolgáltatásának biztosítása volt. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a szlogenjéhez hűen a meglévő szolgáltatásai mellé újabb innovatív készpénzkímélő, a digitális gazdaságot támogató és ezzel együtt a lakosság kényelmét szolgáló megoldásokat vezetett be az elmúlt egy év során, mint például a Budakeszi Vadasparkban, a Fővárosi Állat- és Növénykertben és több vidéki állatkertben, vadasparkban sorban állás nélküli mobilfizetéssel elérhető – belépőjegy díjtermék, illetve a 2019. június 3-tól a fővárosi 100E buszjáraton pilot jelleggel működő Közlekedési Mobiljegy megoldás. A Társaság az innovatív, folyamatosan bővülő mobilfizetési szolgáltatásai mellett jogszabályi kijelölés alapján valósítja meg az országosan egységes közösségi közlekedési elektronikus jegyrendszert.”

https://nmzrt.hu 

NKFIH

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) célja a tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló 2014. évi LXXVI. törvény (KFItv.) alapján, hogy kialakítsa a hazai kutatás-fejlesztés és innováció (KFI) kormányzati koordinációjának és kiszámítható finanszírozásának stabil intézményi rendszerét, biztosítva a rendelkezésre álló források hatékony, átlátható és értékteremtő felhasználását.
Az NKFI Hivatal küldetése, hogy kialakítsa a kutatásfinanszírozás koordinált, kiszámítható és fenntartható ösztönzőrendszerét, amelyben a kiváló tudományos kutatások támogatásával és az innováció ösztönzésével Magyarország ne csak szabályszerűen, hanem célszerűen használja fel a KFI célú forrásokat, erősítse hazánk globális versenyképességét, és minél eredményesebb kapcsolódjon be az Európai Kutatási Térségbe.

https://nkfih.gov.hu/hivatalrol 

Pearl Enterprises

A Pearl Enterprises Kft. elsődleges céljaként fogalmazta meg a biztonságos közlekedés elérését. A SafeCross rendszer nagyban növeli a gyalogosok, kerékpárosok és motorosok védelmét, mivel az ember érzékszervei a fényre reagálnak a legjobban. A termék használatával a forgalomban résztvevők egyből felismerik, hogy gyalogosátkelőhellyel vagy kerékpárúttal kerülnek kapcsolatba.

 

www.solarway.hu 

Platio

A Platio egy energiatermelő térburkolat, ami összegyűjti és hasznosítja a sétálófelületekre sugárzott napenergiát. Magyar termékként a napelemes megoldások új generációját képviseljük és célunk, hogy ez a technológia a modern építészet részévé váljon. A termék talpazati eleme újrahasznosított műanyagból készül, ezzel tovább hozzájárulunk a környezet megóvásához.

www.platiosolar.com

Smart City Cluster

Egy intelligens rendszer - legyen az egy okosváros, egy speciális oktatási platform, állami, vagy nagyvállalati integráció - több rétegből áll. Ezeket a rétegeket, megoldásokat a legtöbb esetben több beszállító kezeli. Máshonnan érkezik a hardver, mint a szoftver, míg adott esetben más a kivitelező, így jó néhány harmadik féltől érkező megoldást kell egy átlátható és működő rendszerré alakítani.
A Smart City Cluster feladata, hogy összefogja, sőt összekösse ezeket a feladatköröket és cégeket, hogy a felek közötti kommunikáció zökkenőmentes és hatékony legyen. A Smart City Cluster érti ezeket szereplőket, beszéli az iparág nyelvét, így hatékony ernyőszervezetként elősegíti a tagok céljait és hozzájárul sikereikhez.

A Smart City Cluster szakemberei, a rendszermérnököktől, a szoftverfejlesztő projekt managereken át, a professzionális pénzügyi tanácsadókig abban hisznek, hogy csak a közös, hatékony munka hozza meg a kívánt eredményeket.

Csatlakozzon Ön is a Smart City Cluster sikeres partnereihez.

www.smartcitycluster.io

SmartDashboard

Összetett IoT és SmartDevice rendszerek adatmegjelenítő és vezérlő felülete.
Az IoT, az az “a dolgok internete” és SmartDevice-ok elterjedése ma már vitathatatlan. Minden elektronikus berendezés ma már valamilyen hálózathoz kapcsolódik, és megkezdődött ezen hálózatok felkapcsolása az internetre. Ennek köszönhetően elosztottan és távolról is hatékonyan tudjuk elérni rendszereinket, tudjuk monitorozni és irányítani azokat.

A berendezéseink távoli monitorozásával jelentősen gyorsabban tudunk reagálni a változásokra. Ez egyszerre igaz a mindennapi folyamataink optimalizálására, de az üzleti döntéshozatalban is kulcsfontosságú szerepe lehet ha ismerjük, hogy az egyes termelési-, gyártóeszközeink pontosan mikor, mit és hogyan csinálnak. Ezeket azonnal, és helytől függetlenül elérhetjük.

A termék összetett, több komponensű rendszerek végfelhasználói elemeként játszhat fontos szerepet ügyfeleinknél.

Feladata, hogy a lehető legkülönbözőbb adatforrásokat (szenzorokat, mérőegységeket) képes legyen egységes felületen, könnyen átlátható formában megjeleníteni mind belső, mind külső (pl. marketing, PR, tömeges információszórás, stb.) felhasználásra.

www.smartdashboard.io

UP2VR

Az UP2VR 3D- és VR-tartalomfejlesztő stúdió, ami a hagyományos képi és videós látványterveken túl új generációs interaktív és immerzív megoldásokat készít számítógépre, webre és virtuális valóság platformokra. Az interaktív ingatlanbejárástól (ahol pár kattintással személyre szabhatóak a felhasznált anyagok, színek, bútorok) az egyedi termékbemutató virtuális showroomokig olyan sales eszközöket fejlesztünk, amik újszerűek, mégis emberközeliek – nem utolsó sorban pedig gazdaságosak is.

Vibrocomp

A Vibrocomp Kft magyar családi vállalkozás, melyet 20 éves magyar és 3 éves nemzetközi, a környezetvédelem területén szerzett gyakorlattal, 1992-ben alapítottak magyar szakemberek. Küldetésük fő elemei korszerű, új technológiával, a lehető legjobban képzett szakembercsapattal a zaj-, levegő- és rezgésszennyezés hosszú távú csökkentése. Környezetbarát technológiák fejlesztésekben való aktív részvétel. Környezetvédelem területén végzett elsősorban saját kutatások alkalmazása a mindennapi hazai és a nemzetközi szakértői munkában.

http://vibrocomp.hu/ 

Civitas Sapiens ’19 - smART

A Civitas Sapiens '19 - smART elnevezéssel meghirdetett verseny célja, hogy lehetőséget teremtsen a doktoranduszok és doktorjelöltek számára az okos város, a régiófejlesztés, a településfejlesztés témakörében végzett kutatásaik és eredményeik bemutatására. Az elkészült pályázatok a konferencia helyszínén is megtekinthetőek lesznek.

További információk

Fővédnök

Szakmai támogató

Szervezők

Kérdése van? Írjon nekünk a konferencia@civitassapiens.hu e-mail címre.