whirlpool hűtő használati utasítás

A készülék használati utasítása megtalálható honlapunkon is: www.gorenje.com / < http://www.gorenje.com />. Információk a készülék által kibocsátott zajról.

tanácsokat, valamint a javításra és használatra vonatkozó útmutatókat, stb. http://www.gorenje.com. Fontos biztonsági figyelmeztetés.

A borhűtő háztartási vagy háztartáshoz hasonló környezetben való ... Ez a borhűtő a szabadban nem használható. ... kombinálni, a két beépíthető készülék.

HŰTŐ-FAGYASZTÓ. KÉSZÜLÉKHEZ www.gorenje.com ... A készülék használati utasítása megtalálható honlapunkon is: www.gorenje.com / < http:// www.gorenje.com /> ...

tanácsokat, valamint a javításra és használatra vonatkozó útmutatókat, stb. http://www.gorenje.com. Fontos biztonsági figyelmeztetés.

helyezési útmutatót mellékelünk hozzá. ... mellékelje hozzá a használati útmutatót is. ... szökik ki a készülékből, aminek a helyére meleg,.

kik teljesen. ... Minden egyes polc maximális terhelhetősége 9 db 0,75 literes palack, vagy összesen ... ajtó alsó részén egy palacktartó polc is található.

következtében a felhasználó komoly veszélyeknek lehet kitéve, ... órával fogyasztás előtt ki kell venni és ki ... keféket pl. edénysúroló szivacsot,.

nem más elektromos készülékek által is használt elosztóba. A villásdugó meg kell hogy feleljen a földelt konnektornak. Napi használat.

Mielőtt a készüléket az elektromos hálózatra csatlakoztatná, olvassa el figyelmesen a használati útmutatót, amelyből megismerheti a készüléket, valamint ...

tanácsokat, valamint a javításra és használatra vonatkozó útmutatókat, stb. http://www.gorenje.com. Fontos biztonsági figyelmeztetés.

RÉSZLETES. HASZNÁLATI UTASÍTÁS. ÁLLÓ. HŰTŐ-FAGYASZTÓ. KÉSZÜLÉKHEZ www.gorenje.com ... ax 90° min 30 mm. ORA ITO min 42 mm ...

33 Fagyasztott ételek tárolási ideje. 33 Fagyasztott ételek kiolvasztása. 34 A KÉSZÜLÉK LEOLVASZTÁSA. 35 A KÉSZÜLÉK TISZTÍTÁSA. 36 HIBAELHÁRÍTÁS.

mosószerrel, mosandó ruha nélkül futtassa le a „AUTOMATA TISSZTÍTÁS” mosási programot (lásd “A mosógép tisztítása”). Műszaki adatok. Modell. WMSF 622.

A mosószer-adagoló fiók tisztítása ... Mosószer-adagoló fiók: a mosószerek és adalékanyagok ... eltávolításának biztosításához használja a “Baba”.

AZ ÖBLÍTŐSZER-ADAGOLÓ FELTÖLTÉSE. A MOSOGATÓSZER-ADAGOLÓ FELTÖLTÉSE. TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS. 39694173H.fm Page 27 Wednesday, September 27, 2006 2:16 PM.

Az Ön által vásárolt készülék háztartásban és az alábbi helyeken történő használatra szolgál: - munkahelyek, üzletek és/vagy irodák konyhaterében.

csatlakoztatáskor ügyeljen rá, hogy a ... Medicine. The Medicine. Ne használjon robbanásveszélyes aeroszolt a. hıtŒszekrény közelében. Ez tüzet okozhat.

A készüléken használt és szimbólummal megjelölt anyagok újra- hasznosíthatóak. KEZELŐPANEL. 1. 7. 6. 5. 2. 3. 4. 1 Hűtő hőmérséklet-szabályozója.

http://www.gorenje.com. Fontos biztonsági figyelmeztetés. Általános információk és tippek i. Környezetvédelem ! Ne tisztítsa mosogatógépben ...

A fagyasztó friss élelmiszerek fagyasztására és fagyasztott élelmiszerek hosszú távú (az étel típusától függően maximum egy évig tartó) tárolására szolgál.

http://www.gorenje.com. Fontos biztonsági figyelmeztetés. Általános információk és tippek i. Környezetvédelem ! Ne tisztítsa mosogatógépben.

http://www.gorenje.com. Fontos biztonsági figyelmeztetés. Általános információk és tippek i. Környezetvédelem ! Ne tisztítsa mosogatógépben.

ZRB33103WA. ZRB33103XA. Használati útmutató. Hűtő - fagyasztó www.markabolt.hu. Page 2. Tartalom. Biztonsági információk. 2. Biztonsági utasítások.

http://www.gorenje.com. Fontos biztonsági figyelmeztetés. Általános információk és tippek i. Környezetvédelem ! Ne tisztítsa mosogatógépben.

A hűtőtáska belső ventilátora elromlott. Vigye szakszervízbe, ezt csak ott lehet megjavítani! A szivargyújtó aljzata koszos, ezért gyenge az elektromos.

Az ivóvíz-adagoló használata BRITA MAXTRA szűrőpatronnal ... sza a fagyasztott élelmiszereket. ... A készüléket minden hőforrástól, például ra-.

Kettős felhasználású, autós és háztartási: 12/24V DC autós vagy 100-240V AC háztartási ... A következő dolgok károsítják a felület bevonatát és a műanyag ...

A VA-3 az első olyan Roland hangszer, amelyen a kedvenc hangjainkat az első panel öt SUPER ... c. Ha a Fő hangszínt akarja használni, nyomja meg az.

Töltési útmutatás. Kezdő használatra kérjük, vegye ki a karkötőt és töltse fel a megfelelő töltővel. Töltés közben a karkötő automatikusan bekapcsol (a ...

serpenyőkhöz és sütőedényekhez ideális (kényes edényekhez nem használható). MINDENNAPI. Normál mértékben szennyezett edényekhez használható. Mindennap.

Késleltetés gomb. 11. Sani Rinse gomb és jelzőfény. 12. Power Clean®gomb és jelzőfény. 13. Start/Szünet gomb és jelzőfény / Tabletta (Tab).

Vegye figyelembe: Ha a főzőedény nem használható indukciós főzőlapon, ha az edényt nem megfelelően helyezte el a kiválasztott főzőzónán, vagy.

KÖSZÖNJÜK, HOGY A INDESIT TERMÉKÉT VÁLASZTOTTA! Ahhoz, hogy teljesebb támogatásban részesüljön, kérjük, regisztrálja készülékét: www.indesit.com/register.

különböző típusú ruhAneműkhöz Ajánlott mosószerek. Ruhanemű típusa. Hőmérséklet- tartomány. Ajánlott mosószertípus. Fehér, strapabíró ruhanemű.

Az olyan ételek, mint a hal vagy zöldségek párolásához, tegye azokat a kosárba (2), és öntsön ivóvizet (100 ml) a pároló (3) aljába, hogy megfelelő.

serpenyőkhöz és sütőedényekhez ideális (kényes edényekhez nem használható). MINDENNAPI. Normál mértékben szennyezett edényekhez használható. A mindennapi.

útmutató a docs.whirlpool.eu honlapról tölthető le. Kövesse a füzet hátulján található információkat. A TERMÉK BEMUTATÁSA. KÉSZÜLÉK. 1.Felső kosár.

HU. MINDENNAPI HASZNÁLATI. ÚTMUTATÓ. KÖSZÖNJÜK, HOGY A WHIRLPOOL TERMÉKÉT ... HU. PROGRAMTÁBLÁZAT. Az ÖKO program adatainak mérése laboratóriumi körülmények ...

Ha vízcseppek vagy vízkő látható az edényeken, magas értéket állítson be (3-4). A MOSOGATÓSZER-ADAGOLÓ FELTÖLTÉSE. A mosogatószer-adagoló nyitásához ...

Tabletta (Tab) jelzőfény. 10. Elzárt vízcsap jelzőfény. 11. Öblítőszer utántöltése jelzőfény. 12. Só utántöltése jelzőfény. 13. Powe Clean® gomb és ...

DAIKIN SZOBAI LÉGKONDICIONÁLÓ. HASZNÁLATI UTASÍTÁS. R32 SPLIT SOROZAT. Megjegyzés: A jelen kézikönyvben szereplő illusztrációk kizárólag magyarázatként ...

A BaByliss Homelight® személyes használatra való szőrtelenítő készülék, mely IPL (villanófényes) technológiájának köszönhetően.

Frontline® spot on macska A.U.V. ... Macska. 5. JAVALLAT(OK ). Bolhák (Ctenocephalides felis) és kullancsok (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., ...

hússzelet, halrudacska. Wok-égőfej. A nagy és a kis láng között. * Ha lefedett edényt használ, a felforrás után csavarja kisebbre a lángot.

Walt Radio 0001,0003,0025,. 0029.0030.0057. 0730,1023. Wega Coler 0119, 0143. Wharfedale 0718. White 0003,0037,0159,. Westinghouse 0730. Wince 0740.

15 янв. 2020 г. ... 120 Ugráló labda. 16 Buborék mester ... Labda összecsapás. 137 Vad folyó. 33 Puzzle Park. 68 Pop Ball ... 41 Labda csúsztató. 76 Okos béka.

Az elliptikus trénert csak az e kézikönyvben leírt módon használja. 3. A tulajdonos felelőssége annak biztosítása, hogy az elliptikus tréner összes ...

Helyezze az USB kábelt a készülék alján található töltőportba, a kábel másik végét pedig egy hálózati adapterbe a töltéshez.

érdekében Gorenje szakszervizben, vagy hivatalos szakszervizben ki kell cserélni. A ... (mikro/kiolvasztás/grill/kettős grill/kombinált mód). 4. Kijelző.

Hangerő szabályzás és mikrofon némítás ... Mikrofon hang: zajszűrős, 6. generációs CVC visszhang elnyomás. • Töltés: ... számítógéphez, laptophoz.

0,15% oldatos szemcsepp steril, átlátszó, szagtalan, gélszerű (viszkoelasztikus) vizes oldat, ami 10 ml-es, többszörös adagot tartalmazó flakonban kerül ...

Az Amica főzőlap ötvözi a rendkívül egyszerű használatot és a kiváló teljesítményt. A használati utasítás elolvasása után a főzőlap kezelése nem okoz majd ...

A láncfűrészt csak fa vagy fából készült tárgyak ... csavarja ki a rögzítő gombot (G) és vegye le a ... A hosszabbító kábel rögzítése (4. ábra).

Indesit Company. 53902 NBA 13 NF NX. Energiahatékonysági osztály. A. Éves energiafogyasztás a 24 órás standard próbák eredménye.

hogy az új fűnyíró gépének használata kivívja teljes megelégedését, és mindenben megfe- ... megfelelő szerződéses szerviz a motor tekintetében.

A PROFORM az ICON Health & Fitness, Inc. bejegyzett védjegye. A LE TOUR DE FRANCE a Société du Tour de France bejegyzett védjegye.

Az elektromos kazán túlfeszültségre érzékeny berendezés, ezért villlamos oldalon gondoskodjon megfelelő kismegszakító beépítéséről.

HZ 342070 univerzális serpenyő ... Profi serpenyő rostéllyal HZ333070 nagy mennyiségek elkészítéséhez. ... Zománcozott acél sütőedényhez, öntött vas vagy.

Melegem van! Veszélyes! - Forró vizet ( 40 foknál melegebb). 0. A forró víz használata deformálhatja a légkondícionálót elfakíthatja a színét.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.