borsó növényvédelme

kifejlett bogarak telelnek a talajban vagy az avarban. Táplálkozásukat már 5-6 oC léghőmérsékleten megkezdik. A növények.

"A borsó meg a héja" párkereső játék. "Mindent tudni akarok!" Hogyan lesz a magból ehető növény? Megelőző tevékenységek: Látogatás a piacon.

Uridivat. Vjgjáték. K. 44.—. —. A fehér íelbő.............................. K. 22. - liliom.............................................. K.

vá b b ra is jelentôs kukorica gyom az apró szulák és a sö - vényszulák. ... cseppnehezítô adalék felhasz ná lá sá val engedé- ... A rovarölô szert gra nu -.

A Mecomorn 750 SL egy ilyen megbízható, MCPA hatóanyagot tartalmazó, jól ismert márkanevû készít- mény. Önma gában használva költségtakarékos.

13 нояб. 2012 г. ... ( Dura, Kánkán ) gyakorta liláspiros, vagy lila szinű rügyet nevelnek. A sárga héjú, hazánkban egyre kedveltebb Agria fajta rügyei ...

Dezormon) jó partnerei lehetnek az egyszikűirtó herbicideknek, fôleg az évelô és egyes mag ról kelô, nehezen irtható kétszikű gyom -.

A védekezés gerince hasonló, hiszen a paprikában is a tripsz kártétele a legjelentősebb. Szívogatásával tönkreteszi a levele- ket, a termések meggörbülnek, ...

Dezormon) jó partnerei lehetnek az egyszikűirtó herbicideknek, fôleg az évelô és egyes mag ról kelô, nehezen irtható kétszikű gyom növények el-.

Cseresznyelégy ellen a védekezést sárga lapos megfigyelésre alapozva, az imágók meg- jelenésekor szükséges végrehajtani.

Vojnich Viktor József*, Szabó Csaba Zoltán, Pető Judit, Palkovics András, ... 80 g Ferticare (N 14%, P2O5 11%, K2O 25%); 359 g Ca(NO3)2 (N 15%, Ca 19%,.

Score 250 EC, Systhane Duplo, Tercel) használata 8-10 napos gyakorisággal. A fel- szívódó (szisztemikus) szereket blokkszerűen.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.